Szőnyegtisztítás

 

Takarító cégünk helyszíni szőnyegtisztítási szolgáltatása padlószőnyegek tisztításához, de alkalmas kisebb darab szőnyegek tisztítására is. A tisztítás befejeztével azonnal száraz felületet kapunk, nem kell várni a szőnyeg száradásáraA gyakorlat alapján elmondható hogy egy szőnyegpadló legnagyobb megterhelését a rosszul megválasztott takarítási technológia okozza az irodai igénybevétel mellett. Sok esetben nem azért cserélik a padlószőnyeget mivel kikopott hanem esztétikailag már nem nyújt megfelelő értéket, foltos, ragad és a sok portól már nem is látszik a mintázata vagy például "bebarnult" a kosztol.

Szőnyegtisztítási árak már 250 Ft / m2 ártól

A szőnyeg tisztítás során sokszor tapasztaljuk hogy technológiánk visszaadja az eredeti kontrasztot, a mintázatok közötti különbséget amit addig a szennyeződések elfedtek. Így elmondhatjuk hogy szinte új szőnyeg érzését adjuk megrendelőink részére. Fontos megjegyeznünk hogy szemünk borzasztóan kritikusan képes felfedezni az árnyalati különbségeket egy-egy tisztítás során. Ennek a technológiának talán az egyik legnagyobb erénye a homogén végeredmény, ami szemünknek tetsző. A hengerkefés takarítógépünk pedig fantasztikusan mélyen hatol a szövet szálai közé, alaposan tisztítva a padlószőnyeg szálakat az aljától a tetejéig. 

Szőnyeg - Padlőszőnyeg tisztítás:

100Nm-ig: 400Ft /m2
 
200Nm felett: 300Ft /m2

300Nm felett: 250Ft /m2 a szennyeződés mértékétől és a terület nagyságától függően

Szőnyegtisztítás 100m2 alatt: 350-500 Ft /m2 (függ a szőnyeg típusától, a szennyeződés mértékétől, a szőnyeg méretétől, a felhasznált szőnyegtisztítási technológiától)

Fotel: 2.000 Ft-tól

Franciaágy matrac: 9.000 – 11.000 Ft

Gyerekágy matrac vagy kiságy matrac: 4.000 – 6.000 Ft

Heverő vagy egyszemélyes matrac (Kb. 90×200 cm): 6.000 Ft

Étkezőszékek, Irodai székek kárpitozott felületének tisztítása: 500 Ft-tól

L-alakú sarokkanapé: 17.000 Ft-tól

3 személyes Kanapé: 11.000 Ft-tól

A pontos árainkat a takarítandó terület felmérése után, a szennyezettségtől függően adjuk meg.

Szőnyeg és kárpittisztítás menete, használt gépeink:

Először Lux d820 porszívóval és a hozzátartozó turbófejekkel por és atkamentesítést végzünk.

Ezt követően kezdődik a szőnyeg/kárpittisztítás! Amit Lux rotowash,karcher puzzi 10/2 gépekkel végzünk el!

s