Napi takarítás

 
 
 
 
 
 
 

 

napi takarítás funkciója, hogy a naponta felhalmozódott (folyamatos használatból eredő) szennyeződéseket eltávolítjuk. Főként olyan helyiségekben és intézményekben szoktuk javasolni, ahol sok ember fordul meg egy nap, vagy higiéniai okokból kötelező a napi takarítást elvégezni. Ilyen területek a bevásárló központok, a hiper- és szupermarketek, az egészségügyi intézmények, kórházak, óvodák és iskolák, éttermek, irodák.

 

napi takarítás magában foglalja a konyha és a fürdőszoba takarítását. A figyelem fókusza főként a szemeteszsákok cseréjére, a portalanításra és a porszívózásra terjed. Ezen kívül az irodaházak, családi házak napi tisztán tartását a konyhai berendezések és a fürdőszoba vegyszeres tisztításával, és a padlózat teljes felmosásával szoktuk befejezni. Természetesen a főbb opciók mellett lehetőség van igény szerint további munkafolyamatokat is beiktatni a napi takarításba, mint például a törölközők és konyharuhák mosását, vagy a törölközők vasalását.Napi takarítást 1m80cm magasságig végzünk afelett már nagytakarítás.

A munkálatok elvégzésénél a napi takarításnál a szükséges eszközöket és gépeket a helyi adottságoknak megfelelően válasszuk ki. Külön kendőket alkalmazunk (higiéniai okok miatt) a különböző helyszínek tisztántartására. 

Piros:Szaniter wc

Kék:Törölgetés asztalok, pultok

Sárga:Konyha

 

Irodaházak, intézmények takarítási árai, napi rendszerességű takarítás esetén:

8-15 Ft / m2 igényektől függően.

Heti rendszeresség esetén (akik ritkábban kérik irodájuk takarítását):

-100 négyzetméterig 7.000 forint/alkalom - tól

100-250 négyzetméter között 8.000 forint/alkalom - tól

250-500 négyzetméter között 9.000 forint/alkalom - tól

Az árak az Áfát nem tartalmazzák!

A pontos árainkat a takarítandó terület felmérése után, a szennyezettségtől függően adjuk meg.