Cégünk teljes körű takarítási szolgálatot kínál az egyre bővülő ügyfélköre számára. Elsődleges célunk megrendelőink elégedettsége, ezért munkavégzésünket az igényesség, precizitás jellemzi, valamint az általunk elvégzett munkára felelősséget és garanciát vállalunk.90%-ban biológiailag lebomló tisztítószerek mellett, első sorban HEPA szűrős és vizes porszívókat használunk.

Tájékoztató takarítás áraink - Szolgáltatásunk Budapest és vonzáskörzetében vehető igénybe

A takarítás feladatai igen sokrétűek, egyénileg változóak, ezért pontos árkalkulációt a takarítandó terület felmérése után tudunk adni az Ön részére, mely függhet a terület nagyságától, kihasználtságától, a szennyezettség mértékétől, illetve az egyéni igényektől és a szerződés tartalmától. Az alap feladatok alapján felsorolunk pár tájékoztató jellegű takarítási árat.

Árak

Minden esetben figyelembe vesszük a terület sajátosságait, valamint a megrendelő által megfogalmazott igényeket és elvárásokat, amiket a szerződés megkötése előtt írásban rögzítünk egy napi, heti, havi bontásban részletezett listán. A másik szempont a tapasztalatok, és a hatályos törvények alapján kidolgozott bérrendszer.A pontos árainkat a takarítandó terület felmérése után, a szennyezettségtől függően adjuk meg.

Az árak az Áfát nem tartalmazzák!