Cleaning And Witch Team

 

Amennyiben Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége, cégünk több éve családi vállalkozásként kezdte de mára már a nagy igények kielégitésére csak is  kizárólag megbízható erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezö emberekkel és professionális gépekkel, tisztítószerekkel dolgozunk.Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. A modern tisztítóberendezések és környezetbarát, bio tisztítószerek használata a színvonalas munkavégzés nélkülözhetetlen kellékei. Cégünk törekszik a környezetbarát és bio tisztítószerek használatára, újrahasznosított szemetes zsákok használatára és a papír hulladék külön választására melyet el is szállítünk újrahasznosítás céljára. Iratmegsemmisítést is vállalunk ügyfeleink részére.Célunk mindig is a megrendelői igények maximális szem előtt tartása, s emellett nagy hangsúlyt fektetünk az Európai Uniós szabályok betartására. A cég vezetősége kellő tapasztalattal rendelkezik, melyet ebben az ipari szegmensben eltöltött hosszú évek tapasztalatának köszönhet. Ezt a tudást igyekszünk átadni folyamatosan kollégáinknak, mely a módszeres napi takarítástól a takarítási technológiák megfelelő alkalmazásáig terjed. 

Munkatársainkat igyekszünk úgy kiválasztani, hogy takarítási munkájukra és magukra egyaránt igényesek legyenek. A jó csapatmunka elengedhetetlen a munkatársak között, de ettől függetlenül önállóan is el tudnak végezni, minden feladatkört, bármilyen személyi változás esetén.

Referenciáink:Szentendrei Református Gimnázium, Duna Autó Zrt, Process Control Kft, Indotek Group, kisebb cégek és több magán személy eggyeztetés után leinformálhatóak vagyunk.

További részletekért és bővebb információért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez, kattintson ide.