Cleaning And Witch kft

 

Amennyiben Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége, cégünk több éve családi vállalkozásként kezdte de mára már a nagy igények kielégitésére csak is  kizárólag megbízható erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezö emberekkel és professionális gépekkel, tisztítószerekkel dolgozunk.Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. A modern tisztítóberendezések és környezetbarát, bio tisztítószerek használata a színvonalas munkavégzés nélkülözhetetlen kellékei. Cégünk törekszik a környezetbarát és bio tisztítószerek használatára, újrahasznosított szemetes zsákok használatára és a papír hulladék külön választására melyet el is szállítünk újrahasznosítás céljára. Iratmegsemmisítést is vállalunk ügyfeleink részére.Célunk mindig is a megrendelői igények maximális szem előtt tartása, s emellett nagy hangsúlyt fektetünk az Európai Uniós szabályok betartására. A cég vezetősége kellő tapasztalattal rendelkezik, melyet ebben az ipari szegmensben eltöltött hosszú évek tapasztalatának köszönhet. Ezt a tudást igyekszünk átadni folyamatosan kollégáinknak, mely a módszeres napi takarítástól a takarítási technológiák megfelelő alkalmazásáig terjed. 

Munkatársainkat igyekszünk úgy kiválasztani, hogy takarítási munkájukra és magukra egyaránt igényesek legyenek. A jó csapatmunka elengedhetetlen a munkatársak között, de ettől függetlenül önállóan is el tudnak végezni, minden feladatkört, bármilyen személyi változás esetén.

Referenciáink:Szentendrei Református Gimnázium, Duna Autó Zrt, Process Control Kft, Indotek Group, kisebb cégek és több magán személy eggyeztetés után leinformálhatóak vagyunk.

www.facebook.com/biotakaritok?fref=ts

További részletekért és bővebb információért, kérjük, keressen fel minket. Elérhetőségeinkhez, kattintson ide.