Géppark

 Hakomatic b6 önjáró, akkumulátoros, Súroló és felmosógép
 Üzemidő egy töltéssel: 6-8 óra
 Súly 328kg
 Tartály kapacitás tisztavíz 85 liter szennyvíz 87 liter
 Kefe munkaszélesség 65cm szívás 95cm
 Maximális hatásfok 3575nm/óra
 
Hakomatic b750r önjáró, akkumulátoros, felmosó és súrológép
Üzemidő egy töltéssel 6-7 óra
Súly 720kg
Tartály kapacitás tisztavíz 116 liter szennyvíz 118 liter
Maximális hatásfok 4800nm/óra
 

Lux rotowash r4

Gyakorlatilag bármilyen felületen használható, legyen szó szőnyegtisztításról vagy járólapok takarításáról. 40 cm-es keféi gyors haladást és intenzív mélytisztítást biztosítanak. Külön vegyszer tartály kézi adagolóval és külön szennyvíztartály könnyű, praktikus üríthetőséggel.

A takarítógép olyan mechanizmussal rendelkezik ami szinte száraz felületet hagy maga után. Így nem szárad vissza a koszos, szennyezett víz a felületre. Járólapok esetében a fugákból is nagyon eredményesen takarítja ki a szennyeződéseket, mellette a járólap tetejét is tisztává varázsolja. Szőnyegtisztítás során a kefék átmozgatják a szőnyeg szálait alaposan tisztítva azt.

Karcher puzzi 200

Kárpittisztító készülék közepes felületek tisztításához kereskedelemben, ipari létesítményekben való használatra. 30-45 m2/óra teljesítménnyel rendelkezik. Nagy tartállyal rendelkezik.

Közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. A tisztavíz tartály szűrőbetéttel lehetővé teszi a hosszú munkavégzést, és megvédi a pumpát a szennyeződésektől. Kompakt, robusztus műanyag külső burkolat, ütés, - és törésálló, valamint könnyen szállítható.

IPC ct15 b35 kisméretű padlótisztító

Hosszú távra tervezett,minőségi és megbízható takarítógép.Padlósúrolás nehezen elérhető és szűk helyeken is.

 

Lux professional ipari gőztisztító állomás

2200w 6bar

Egyre többen választják a környezettudatos életmódot, vegyszermentes módszereket a háztartásban és a takarítás során is.

Hiába vásárolod a csillogó hatást ígérő vegyszereket, a várt hatás sokszor elmarad a valódi tisztaságtól?

Van egy módszer ami, nagyobb hatékonysággal, könnyedén távolítja el a különböző felületeken megtapadó szennyeződéseket.

Ez Pedig a gőztisztítás!

Lux d820

Henkel ecolab egytárcsás súrológép

Kiemelkedően sokoldalú egytárcsás tisztítógép, amely könnyűszerrel elvégzi a legszélesebb körű tisztítási feladatokat: súrolás, alaptisztítás, spray-tisztítás, polírozás, parkettatisztítás, samponos szőnyegtisztítás, fényezés.